GYIK

Íme néhány gyakori kérdés a NERDS-ről.

Miért válasszam a NERDS termékeit?

A NERDS célja, hogy tudományos alapokon nyugvó bőrápolást kínáljon, amely egyszerre hatékony, biztonságos és megfizethető. Termékeink a legújabb kutatások eredményein alapulnak, és olyan formulákat kínálunk, amelyek állatkísérlet-mentesek, vegán összetevőkkel készülnek, valamint mentesek illatanyagoktól, alkoholtól, szulfátoktól és parabénektől.

Milyen típusú bőrápolási termékeket kínáltok?

A NERDS termékkínálata széles spektrumot ölel fel, beleértve a hámlasztót, szérumokat, hidratálókat és szemkörnyékápolót. Termékeink célzott megoldásokat nyújtanak különféle bőrproblémákra, mint például akne, pigmentfoltok, bőröregedés és szárazság.

Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő terméket?

A megfelelő termék kiválasztásához először is fontos, hogy azonosítsd a bőröd aktuális állapotát és problémáit. Használhatod a termékeinket egyedi célok elérésére, vagy kombinálhatod őket egy teljes bőrápolási rutin kialakításához. Részletes leírásaink és az aktív hatóanyagok listája segítenek megtalálni a legmegfelelőbb termékeket.

Minden termék csomagolásán feltüntetitek a PH-értéket. Miért olyan fontos részlet ez?

A pH-érték kulcsszerepet játszik a bőr egészségének megőrzésében és egy formula hatékonyságában. A NERDS termékek csomagolásán feltüntetett pH-érték jelzi, hogy az adott termék milyen pH síkon mozog.

Mire kell figyelnem, ha retinoidot tartalmazó terméket használok?

A 0.10% Retinal Szérum retinoidot tartalmaz, amely segíthet a finom vonalak és ráncok csökkentésében. Kezdőként célszerű fokozatosan bevezetni a rutinodba, kezdetben heti 2-3 alkalommal alkalmazva, az esti rutin részeként, és mindenképpen használj napvédőt, mivel a retinoidok érzékenyebbé tehetik a bőrt a napfénnyel szemben. Emellett, ne használj retinoidokat terhesség és szoptatás alatt.

Van C-vitaminos terméketek?

A 5% THD Ascorbate Világosító Szemkörnyékápoló termékünk Tetrahexyldecyl Ascorbate formájában tartalmaz C-vitamint, amely stabil és hatékony antioxidáns védelemmel rendelkezik, segítve a pigmentáció csökkentését és a kollagéntermelés serkentését. Ezen kívül folyamatosan dolgozunk újdonságokon a háttérben, szóval kövesd figyelemmel a márkát!

Mire jó az Azelainsav és hogyan használjam?

Az Azelainsav hatékony összetevő az akne, rosacea és pigmentfoltok kezelésében. A 10% Azelainsav Krém-Szérum termékünk segít a pattanások, a foltok és a bőr egyenetlenségeinek csökkentésében. Használd napi 1-2 alkalommal, és nyugodtan kombináld más termékekkel a számodra ideális eredmény érdekében.

Mik a termékeitek allergén összetevői?

A NERDS termékei mentesek a leggyakoribb allergénekből, mint például illatanyagok, alkohol, szulfátok és parabének. Ha bármilyen allergiás reakciót tapasztalsz, kérlek, azonnal hagyd abba a termék használatát és konzultálj egy bőrgyógyásszal. Allergiás reakció/érzékenység sajnos bárkinél, bármelyik összetevőtől előfordulhat.

Hogyan tároljam a termékeimet?

A termékeinket száraz, hűvös helyen tárold, közvetlen napfénytől és magas hőmérséklettől távol. Bizonyos termékek, mint például a retinoidok és C-vitamin származékok, érzékenyek lehetnek a fényre és a hőre, így ezekre érdemes fokozottan ügyelni. 

Hol vásárolhatók meg a NERDS termékei?

Büszkén jelentjük, hogy teljes termékpalettánk elérhető a Rossmann kiemelt üzeleiben és online webshopjában is. Az ületek listáját ide kattintva tekintheted meg, de a Rossmann oldalán is tudsz tájékozódni a termékek aktuális elérhetőségéről.

0
    0
    KOSARAM
    A kosarad üres. :(Vissza a Shopba