5% THD Ascorbate Világosító Szemkörnyékápoló

stabil C vit + 0.5% Ferulinsav + 1% E vit

véd ragyogást ad revitalizál

 

pH: 4.50 – 5.00

5% THD Ascorbate-ot tartalmazó szemkörnyékápolónkat kifejezetten a fáradtság és az öregedés első jeleinek elleni küzdelemre terveztük. A Tetrahexyldecyl (THD) Ascorbate a C-vitamin rendkívül stabil, olajban oldódó formája, amely az aszkorbinsavhoz képest jobb oxidációs stabilitással rendelkezik. Antioxidáns védelmet biztosít, csökkenti a pigmentációt és fokozza a kollagénszintet, elősegítve az egyenletesebb bőrtónus kialakulását. A krémet tovább gazdagítottuk 1% E-vitaminnal a növelt antioxidáns védelemért, 0.5% Ferulic Savval a környezeti hatások elleni védelemért, valamint LMW Hialuronsavval, mely mélyen hidratál, miközben célzottan dolgozik a finom vonalak és sötét karikák ellen, ezáltal friss és ragyogó megjelenést eredményez. 100%-ban illatmentes, alkohol-mentes, nem-komedogén formula.

✓ 100% illatmentes, nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, vagy egyéb potenciálisan irriátló összetevőket.

✓ Minden bőrtípusra alkalmas.

15ml / 0.5 fl.oz.

Ft 4,390

kulcs összetevők

THD Ascorbate 5%: A THD Ascorbate egy rendkívül hatékony, stabil és olajban oldódó C-vitamin-derivátum. Jól felszívódik a bőrben, és számos látható öregedésgátló hatást fejt ki. Az 5%-os koncentráció fokozza a bőr feszesítését, csökkenti a vonalak és ráncok megjelenését, valamint mérsékli a bőrfelületi foltokat és a fakóságot. Az optimális hatékonyságot és stabilitást biztosítva, a THD Ascorbate segíti a bőr megújulását és fiatalos megjelenését.

Szkvalán: A szkvalán egy könnyű, nem komedogén olaj, amely kiválóan hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros maradékot hagyna hátra. Képes utánozni a bőr természetes faggyúját. Segít javítani a bőr rugalmasságát és puhaságát, így értékes összetevő az öregedésgátló formulákban.

Propanediol: A propanediol egy humektáns, amely segít vonzani és megtartani a nedvességet a bőrben. Kukoricából származik, és kímélő alternatívája a hagyományos glikoltartalmú összetevőknek, érzékeny bőrre is alkalmas. Nemcsak hidratálja a bőrt, hanem javítja más aktív összetevők hatékonyságát is, elősegítve azok felszívódását.

Édesmandula olaj: Az édesmandula olaj gazdag E- és K-vitaminban, valamint zsírsavakban, mint az oleinsav és linolsav. Mélyen tápláló és lágyító hatású, így ideális a száraz, érzékeny bőr hidratálására. Segít megpuhítani a bőrt, enyhíteni az irritációt, és javítani a bőr barrier funkcióját, amely elengedhetetlen a hidratáltság fenntartásához és a környezeti hatásokkal szembeni védelemhez.

Spilanthes Acmella virágkivonat: A Spilanthes Acmella, egy természetes növényi kivonat, amely a bőr feszesítő és simító tulajdonságairól ismert. Aktív vegyületeket, úgynevezett alkilamidokat tartalmaz, amelyek bizonyítottan feszesítő hatást fejtenek ki a bőrön, csökkentve a finom vonalak és ráncok megjelenését. Emellett elősegíti a kollagéntermelést, ami feszesebb, fiatalosabb megjelenésű bőrt eredményez.

Hialuronsav: A hialuronsav (Soidum Hyaluronate) egy erőteljes humektáns, amely saját súlyának akár 1000-szeresét is képes vízben megkötni. Segít hidratálni és teltebbé tenni a bőrt, csökkentve a finom vonalak és ráncok megjelenését. Emellett javítja a bőr textúráját és rugalmasságát, simább, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve a finom szemkörnyéki bőrnek.

Ferulin Sav: A ferulinsav egy erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a bőrt a környezeti stresszoroktól, mint az UV-sugárzás és a szennyeződés. Szinergetikusan működik a C-vitaminnal, fokozva annak stabilitását és hatékonyságát, így kiváló kiegészítője az öregedésgátló formuláknak. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, és idővel segíthet a bőr világosításában és a bőrszín egységesítésében.

Tocopherol (E-vitamin): A tocopherol tiszta E-vitamin, egy jól ismert antioxidáns, amely segít megvédeni a bőrt a szabadgyököktől, amelyeket az UV-sugárzás és a környezeti szennyeződések okoznak. Hidratáló tulajdonságokkal is rendelkezik, így segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Az E-vitamin gyakran szerepel a bőrápoló formulákban, hogy javítsa a bőr egészségét és ellenálló képességét.

Biosaccharide Gum-1: Egy természetes poliszacharid, amely növényekből származik. Kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és védőréteget képez a bőrön, segítve a nedvesség megőrzését és az irritáció enyhítését. Tartós hidratálást nyújt és javítja a bőr barrier funkcióját.

hogyan használd

Tisztítsd meg alaposan a bőrödet, majd szárítsd, hogy a szemkörnyéki terület száraz legyen. Vigyél fel egy kis mennyiségű szemkrémet a szemkörnyék bőrére. Használj egy kis borsónyi adagot, amely elegendő az egész szemkörnyéki területre. Finoman tapogasd be a krémet a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Ne dörzsöld, hanem lágy, ütögető mozdulatokkal vidd fel. Használd reggel és este, a napi bőrápolási rutin részeként, kövesse hidratálókrém és napvédelem (ha nappal használod).

GYIK

Q: Mi az a THD Ascorbate, és milyen szerepe van ebben a szemkrémben?

A: A THD Ascorbate egy stabil, olajban oldódó C-vitamin forma, amely erős antioxidáns tulajdonságairól és bőrfehérítő hatásairól ismert. Ebben a szemkrémben a THD Ascorbate segít csökkenteni a sötét karikák megjelenését, javítja a bőr tónusát és textúráját, valamint védelmet nyújt a környezeti stresszorokkal szemben.

A THD Ascorbate antioxidánsként védi a bőrt az UV-sugárzás és szennyeződések okozta káros hatásoktól, miközben világosítja a szemkörnyék bőrét és javítja annak textúráját.


Q: Milyen fő előnyöket nyújt ez a szemkrém?

A: Ez a szemkrém számos előnnyel rendelkezik, amelyek közé tartozik:

  • A szem alatti terület világosítása: A THD Ascorbate és a Ferulasav segít csökkenteni a sötét karikákat.

  • Finom vonalak és ráncok csökkentése: A Spilanthes Acmella virágkivonat és a Sodium Hyaluronate segítenek a ráncok és finom vonalak csökkentésében.

  • Hidratálás és táplálás: A Skvalán és az Édesmandula-olaj mélyen hidratálják és táplálják a szemkörnyék bőrét.

  • Antioxidáns védelem: A THD Ascorbate és a Ferulinsav védelmet nyújtanak a környezeti káros hatások ellen.

  • Összefoglalva: A szemkrém célja, hogy egységesebbé tegye a szem alatti bőrtónust, hidratáltabbá és fiatalosabbá tegye a szemkörnyék bőrét, miközben védi azt a külső hatásokkal szemben.


Q: Alkalmas ez a szemkrém minden bőrtípusra?

A: Igen, ez a szemkrém minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Azonban mint minden bőrápoló terméknél, itt is ajánlott egy patch-teszt elvégzése, különösen, ha bármilyen ismert érzékenységed vagy allergiád van az összetevőkkel szemben.


Q: Tartalmaz ez a szemkrém potenciálisan káros összetevőket?

A: Ez a szemkrém mentes a parabénektől, szulfátoktól, ftalátoktól és illatanyagoktól. Ha bármilyen konkrét aggályod van, vagy érzékeny bőrű vagy, mindig érdemes átnézni az összetevőlistát és konzultálni egy bőrgyógyásszal vagy bőrápolási szakértővel, de mi is szívesen segítünk, ha írsz nekünk.


Q: Mennyi időbe telik, amíg látványos eredményeket érsz el ezzel a szemkrémmel?

A: Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek, de rendszeres használat mellett sok felhasználó néhány héten belül észlelhető javulást tapasztal a sötét karikák, finom vonalak és a bőr világossága terén. A konzisztencia kulcsfontosságú a legjobb eredmények eléréséhez.


Q: A termék állatkísérlet-mentes és vegán?

A: Igen, ez a szemkrém, ahogy a NERDS minden terméke, állatkísérlet-mentes és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így vegánok számára is megfelelő.


Q: Mi a jelentősége az 5% THD Ascorbate koncentrációnak ebben a szemkrémben?

A: Az 5%-os THD Ascorbate koncentráció optimális a C-vitamin előnyeinek eléréséhez a szemkörnyék finom bőrén, irritáció nélkül. Ez a koncentráció erős antioxidáns védelmet nyújt és elősegíti a bőr világosabb, fiatalosabb megjelenését.

érdekesség

Ez a szemkrém olyan erőteljes antioxidánsok kombinációját tartalmazza, mint a THD Ascorbate (C-vitamin származék), az  E Vitamin és a Ferulinsav. Ezek az antioxidánsok együtt dolgoznak azon, hogy átfogó védelmet nyújtsanak a szabad gyökökkel, a környezeti stresszorokkal és a korai öregedéssel szemben. Ha beépíted ezt a szemkrémet a bőrápolási rutinodba, nemcsak a sötét karikák és a finom vonalak problémáit kezelheted, hanem hosszú távon is befektethetsz a bőr egészségébe és ellenálló képességébe.

összevetők (INCI)

Water/Aqua/Eau, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Squalane, Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Methyl Glucose Sesquistearate, Spilanthes Acmella Flower Extract, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ethoxydiglycol, Sodium Hyaluronate, Ferulic Acid, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Citric Acid

állatkísérlet-mentes

parabén mentes

vegán

100% illatmentes

nem-komedogén

magyar márka

Vélemények

„5% THD Ascorbate Világosító Szemkörnyékápoló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    KOSARAM
    A kosarad üres. :(Vissza a Shopba