Pigmentfoltok Elleni Szérum

2% Alpha Arbutin + 1% Kojic Sav

ragyogást ad kiegyenlít hidratál

 

pH: 4.50 – 5.00

Hatékony összetevőinek, a 2% Alpha Arbutin + 1% Kojic sav kombinációjának köszönhetően, ez a könnyű lotion formula hatékonyan veszi fel a harcot az öregségi foltokkal, napkárosodás okozta foltokkal, melasmával, májfoltokkal, akné utáni hiperpigmentációval és egyéb elszíneződésekkel szemben. Az Alpha Arbutin és a Kojic sav egyaránt erőteljes bőrhalványító összetevők, amelyek blokkolják a tirozináz enzim működését, hatékonyan csökkentve a melanin képződését, ezáltal halványítja a meglévő pigmentfoltokat és gátolja az újak kialakulását. Bónuszként, a Kojic sav antioxidáns tulajdonságai révén védi a bőrt a szabadgyökök okozta károsodástól. Rendszeres használat mellett ez a szérum segíthet egyenletesebbé és ragyogóbbá tenni a bőrt, miközben csökkenti a pigmentációs problémák láthatóságát.

✓ 100% illatmentes, nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, vagy egyéb potenciálisan irritáló összetevőket.

✓ Minden bőrtípusra alkalmas.

30ml / 1 fl.oz.

Ft 3,990

kulcs összetevők

Alpha Arbutin

Az Alpha Arbutin egy bőrvilágosító hatóanyag, amely a medveszőlő növényből származik. A bőrben a melanin termeléséért felelős tirozináz enzim gátlásával működik. Az Alpha Arbutin csökkenti a melanin termelését, így segít világosítani a sötét foltokat, hiperpigmentációt, és egyenletesebbé tenni a bőrtónust. Hatékonyan kezeli a napkárosodás, az öregségi foltok és a melasma problémáit anélkül, hogy irritációt vagy érzékenységet okozna, így különféle bőrtípusok számára is alkalmas.

Kojic sav

A Kojic sav egy természetes vegyület, amely különböző gombákból származik. Az Alpha Arbutinhoz hasonlóan a tirozináz aktivitását gátolja, ezáltal csökkenti a melanin termelését a bőrben. A Kojic sav hatékony a sötét foltok, hiperpigmentáció és öregségi foltok világosításában. Különösen előnyös a napfény okozta pigmentációs problémák, hormonális változások és az olyan állapotok utáni gyulladásos hiperpigmentáció kezelésében, mint például az akné.

hogyan használd

Tisztítás, és tonizálás után vigyél 4-5 csepp szérumot az arcra, elkerülve a szemhéjakat és az ajkakat. Oszlasd el a bőrön, majd rétegezd hidratálóval, nappalra SPF-fel. Használható a reggeli és/vagy az esti rutin részeként egyaránt. Ha enyhe érzékenység vagy bőrpír jelentkezik, csökkentsd a használat gyakoriságát, amíg a bőröd nem alkalmazkodik.

GYIK

Q: Mi az a Pigmentfoltok Elleni Szérum?
A: Ez egy könnyű lotion formula, ami 2% Alpha Arbutin és 1% Kojic sav kombinációjával segít kezelni az öregségi foltokat, napkárosodás okozta foltokat, melasmát, májfoltokat, akné utáni hiperpigmentációt és egyéb elszíneződéseket.

Q: Milyen bőrtípusra alkalmas a szérum?
A: Minden bőrtípusra használható. A szérum 100%-ban illatmentes, alkoholmentes, és nem-komedogén, így nem tömíti el a pórusokat.

Q: Hogyan működik a szérum?
A: Az Alpha Arbutin és a Kojic sav blokkolják a tirozináz enzim működését, amely csökkenti a melanin képződését a bőrben. Ezáltal halványítják a pigmentfoltokat és megelőzik az új foltok kialakulását. Emellett a Kojic sav antioxidáns tulajdonságai segítenek megvédeni a bőrt a szabadgyököktől.

Q: Mennyi ideig tart, amíg látok eredményeket?
A: Az eredmények személyenként változhatnak, de rendszeres használat mellett általában 8-12 hét után látható javulás várható a bőr egyenletességében és ragyogásában, valamint a pigmentációs problémák csökkenésében.

Q: Hogyan használd a szérumot?
A: Tiszta, száraz bőrre vidd fel reggel és este. Mindig használj fényvédőt nappal, mert a szérum használata során a bőr érzékenyebb lehet a napfényre.

Q: Tartalmaz illatanyagot vagy alkoholt a szérum?
A: Nem, a szérum 100%-ban illatmentes és alkoholmentes.

Q: Van valamilyen mellékhatása a szérumnak?
A: A szérum általában jól tolerálható, de ha irritációt vagy allergiás reakciót tapasztalsz, hagyd abba a használatát és konzultálj egy bőrgyógyásszal.

Q: Segít a szérum az akné utáni hegek halványításában is?
A: Igen, a szérum segíthet az akné utáni hiperpigmentáció és hegek halványításában is.

érdekesség

Az Alpha Arbutin és a Kojic Sav szinergikus hatással vannak egymásra, hogy különböző lépéseit célozzák meg a melanin termelésének, így hatékonyan világosítják és egységesítik a bőrtónust. Ezek az összetevők a szérumban erőteljes megoldást nyújtanak a hiperpigmentáció problémájának kezelésére és egy ragyogó, egyenletes bőrtónus elérésére.

Összetevők (INCI)

Water/Aqua/Eau, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-6 Stearate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Alpha Arbutin, Propanediol, Kojic Acid, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citric Acid

állatkísérlet-mentes

parabén mentes

vegán

100% illatmentes

nem-komedogén

magyar márka

Vélemények

„Pigmentfoltok Elleni Szérum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    KOSARAM
    A kosarad üres. :(Vissza a Shopba