12% Niacinamide Szérum

+ 1% Cink PCA

kiegyensúlyoz simít tisztít

 

pH: 5.30- 5.80

Extra magas, 12% Niacinamidot tartalmazó szérum, 1% Cink PCA-val és Allantoinnal gazdagítva, a túlzott faggyútermelés, a tág pórusok, az egyenetlen textúra és a bőröregedés jeleinek kezelésére. Ez a hatékony formula segít, hogy a bőröd újra egységes és simább legyen. A Niacinamide, egy B3-vitamin, dolgozik a faggyútermelés szabályozásán és a bőrbarrier funkciójának javításán, míg a Cink PCA szintén segít kiegyensúlyozni a zsírosodást, valamint minimalizálni a pórusok megjelenését. Allantoin tartalmával segít nyugtatni a bőrt. Könnyű, olajmentes, folyékony formula.

✓ 100% illatmentes, nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, vagy egyéb potenciálisan irriátló összetevőket.

✓ Olajmentes (vízbázisú) termék.

✓ Minden bőrtípusra alkalmas.

30ml / 1 fl.oz.

Ft 3,490

kulcs összetevők

Niacinamid 12%: A Niacinamid, amely a B3-vitamin egyik formája, sokoldalú előnyeiről híres. Javítja a bőr textúráját, minimalizálja a pórusokat, csökkenti a gyulladást és szabályozza a faggyútermelést. Különböző bőrtípusokra, beleértve az aknéra hajlamos és öregedő bőrt is, alkalmas.

Cink PCA 1%: A Cink PCA hozzájárul a faggyú szabályozásához és segít az olajosság kontrollálásában, így hatékony az aknéra hajlamos bőr kezelésében. Emellett segít fenntartani a bőr természetes védőrétegének működését és támogatja az általános bőr egészségét.

Nátrium PCA: Aminosavakból származtatva, a Nátrium PCA természetes nedvesítőszerként működik, amely vonzza a környezetből a nedvességet és segít megtartani a hidratációt a bőrben. Utánozza a bőrben található természetes hidratáló faktorokat, hozzájárulva a bőr hidratáltságához és rugalmasságához.

Panthenol: Más néven provitamin B5, a Panthenol egy hidratáló anyag, amely mélyen behatol a bőrbe, ahol pantoténsavvá alakul. Segít hidratálni és nyugtatni a bőrt, elősegítve a simább és ellenállóbb arcbőr kialakulását.

hogyan használd

Használd reggel vagy este, már a hámlasztód után, még a hidratálód előtt, a szérumok sorában. Vigyél fel néhány cseppet az arcodra, és oszlasd el egyenletesen. Folytasd az arcápolást a megszokott szérumaiddal/hidratálóddal.

GYIK

Q: Milyen hatásai vannak a niacinamidnak a bőrápolásban?

A: A niacinamid, más néven B3-vitamin, az egyik legátfogóbban kutatott bőrápoló összetevő. Többféle jótékony hatása van: már 4-5%-os koncentrációban csökkenti a ráncokat, 2-5%-ban hatékony a pigmentfoltok ellen, és segít a problémás bőr kezelésében. Gyulladáscsökkentő és faggyúszabályozó tulajdonságai miatt különösen előnyös zsíros, pattanásos bőrre. Ezenkívül erősíti a bőr védőrétegét is, így multifunkcionális összetevőnek számít.

Q: Milyen előnyei vannak a cink PCA-nak a bőrápolásban?

A: A cink PCA kiválóan alkalmas zsíros és pattanásos bőr kezelésére. Segít szabályozni a faggyútermelést és hatékonyan lép fel a pattanásokat okozó baktériumok ellen. Ezen kívül gyulladáscsökkentő tulajdonságai is vannak, így hozzájárul a bőr tisztaságának és egyensúlyának fenntartásához.

Q: Használhatom a szérumot érzékeny vagy rosaceás bőrre?

A: A niacinamide szérumot érzékeny vagy rosaceás bőrre is lehet használni, mivel segít helyreállítani a bőr védőrétegét és csökkenti a gyulladást. Azonban, mivel a niacinamide magas koncentrációban van jelen (12%), előfordulhat, hogy az érzékeny bőrűeknél irritációt okoz. Javasolt először kis területen tesztelni, vagy kezdetben hidratáló krémmel keverni a szérumot a tolerancia növelése érdekében.

Q: Száraz a bőröm, de pattanásokkal is küzdök. Használhatom a szérumot?

A: Igen, mindenképpen érdemes kipróbálni a szérumot. A formula kulcsösszetevői, mint a niacinamide és a cink PCA, segítenek a faggyútermelés normalizálásában, anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt. Ezen felül az allantoin, panthenol és nátrium PCA hidratáló és nyugtató tulajdonságaikkal hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez, így a szérum nem csak szabályozza a zsírosodást, hanem segít a bőr hidratáltságának fenntartásában is.

Q: Használhatom a szérumot más hámlasztókkal és magas hatóanyag-tartalmú termékekkel együtt?

A: Igen, a szérumot kombinálhatja más hámlasztókkal és magas hatóanyag-tartalmú termékekkel. A niacinamide és a cink PCA jól működnek együtt más összetevőkkel, így érdemes egy komplett bőrápolási rutint kialakítani. Például, ha pattanásokkal vagy mitesszerekkel küzd, egy BHA hámlasztó segíthet a pórusok tisztán tartásában, míg a niacinamide szabályozza a faggyútermelést. Ha pigmentfoltokat szeretne halványítani, egy AHA hámlasztó kombinálása a niacinamide-dal hatékony stratégiát jelenthet.

Q: Igaz, hogy a C-vitamin és a niacinamide nem használható együtt?

A: Bár korábban úgy vélték, hogy a C-vitamin és a niacinamide nem használható együtt, ma már a gyakorlati tapasztalatok és kutatások alapján kiderült, hogy a két összetevő biztonságosan kombinálható. Az otthoni bőrápolás során a két hatóanyag együttes használata nem okoz problémát, és mindkettő előnyeit kihasználhatja a bőr állapotának javítása érdekében.

Q: Miért jó, hogy a szérumban van allantoin, panthenol és nátrium PCA?

A: Az allantoin nyugtatja és védi a bőrt, segít a regenerációban és csökkenti az irritációt. A panthenol (B5-vitamin) hidratálja és táplálja a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát és gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A nátrium PCA pedig egy természetes hidratáló anyag, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így a bőr puhább és simább lesz. Ezek az összetevők együtt segítenek fenntartani a bőr egészségét és hidratáltságát, miközben támogatják a niacinamide és a cink PCA hatásait.

érdekesség

Ez a 12% niacinamid és 1% cink PCA tartalmú szérum igazi multitasker a bőr számára! A niacinamid számos jótékony hatásával, mint például a ráncok és pigmentfoltok csökkentése, valamint a faggyútermelés szabályozása, szinte minden bőrproblémára megoldást nyújt. A cink PCA antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a pattanásokkal, miközben az allantoin, panthenol és nátrium PCA hármasa nyugtatja és hidratálja a bőrt. Tudtad, hogy a niacinamide és a cink PCA együtt még hatékonyabbak, hiszen kölcsönösen erősítik egymás pozitív hatásait?

összetevők (INCI)

Water/Aqua/Eau, Niacinamide, Propanediol, Sodium PCA, Propylene Glycol, Zinc PCA, Panthenol, Allantoin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

állatkísérlet-mentes

parabén mentes

vegán

100% illatmentes

nem-komedogén

magyar márka

Vélemények

„12% Niacinamide Szérum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    KOSARAM
    A kosarad üres. :(Vissza a Shopba