10% Azelainsav Krém-Szérum

+3% Niacinamid

simítja a textúrát nyugtat kiegyenlít

 

pH: 4.20- 4.80

3 az 1-ben kezelés 10% tiszta Azelainsavval és 3% Niacinamiddal, ami segít legyőzni a pattanásokat, elhalványítani az utánuk maradó foltokat, és simítja a ráncokat. Az Azelainsav híres a sokoldalú előnyeiről, munkálkodik az akne, rosacea, hiperpigmentáció és egyenetlen bőrfelület ellen, egy tisztább, egyenletesebb arcszín feltárása érdekében. A benne található olíva szqualén és murumuru vaj mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, biztosítva a rugalmas, egészséges megjelenésű bőrt, a pórusok eltömítésére nelkül. Ideális pattanásokra hajlamos bőrre, és azoknak, akik pigmentfoltokkal és fakó bőrrel küzdenek. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt. 100%-ban illatmentes, alkohol-mentes, nem-komedogén formula.

✓ 100% illatmentes, nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, vagy egyéb potenciálisan irriátló összetevőket.

✓ Minden bőrtípusra alkalmas.

30ml / 1 fl.oz.

Ft 3,990

kulcs összetevők

Azelainsav 10%: Ez az aktív összetevő a formula sztárja, amely sokoldalú előnyeiről ismert. Az Azelainsavat nagyra értékelik gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságai miatt, így rendkívül hatékony az akné és a rosacea elleni küzdelemben. Emellett segít a bőrtónus kiegyenlítésében és a hiperpigmentáció csökkentésében, ami egyenletesebb arcbőrt eredményez.

Niacinamid 3%: Egy másik hatékony aktív összetevő, a Niacinamid, más néven B3-vitamin, számos előnnyel jár a bőr számára. Segít erősíteni a bőr barrier funkcióját, ezáltal javítva annak ellenálló képességét a környezeti stresszhatásokkal szemben. A Niacinamid szabályozza a faggyútermelést is, így kiváló összetevő a zsíros vagy aknéra hajlamos bőr kezelésére. Ezenkívül gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek megnyugtatni az irritált bőrt és csökkenteni a bőrpírt. Összességében a Niacinamid hozzájárul az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb arcbőrhöz.

hogyan használd

Tisztítás, tonizálás és a vízbázisú szérumok után vigyél fel megfelelő mennyiségű krémet az arcra, elkerülve a szem és a száj környékét. Oszlasd el a bőrön, majd rétegezd hidratálóval, nappalra SPF-fel. Használható a reggeli és az esti rutin részeként egyaránt. Más hatóanyagokkal kombinálható.

GYIK

Q: Mit jelent a „krém szérum” kifejezés?
A: A „krém szérum” kifejezés egy hibrid formulára utal, amely egyesíti a krém és a szérum előnyeit. Magas hatóanyagtartalma miatt szérumként használandó, ugyanakkor krémes állaga biztosítja a krém hidratáló és tápláló tulajdonságait, így a bőr hidratált és rugalmas marad. Ez a kombináció sokoldalúvá és különböző bőrtípusokra alkalmassá teszi a krém szérumokat, célzott kezelési előnyöket nyújtva luxus érzéssel.

Q: Mik a fő előnyei ennek a formulának?
A: Ez a formula számos előnyt kínál a bőr számára, beleértve az akné és rosacea tüneteinek csökkentését, a bőrtónus kiegyenlítését, a hiperpigmentáció csökkentését, a bőr barrier erősítését, a faggyútermelés szabályozását, valamint a gyulladás és bőrpír megnyugtatását.

Q: Kik számára lehet előnyös ennek a terméknek a használata?
A: Azok az egyének, akik aknéval, rosaceával, hiperpigmentációval, egyenetlen bőrtónussal vagy zsíros bőrrel küzdenek, előnyt élvezhetnek ennek a krém-szérumnak a beépítésével bőrápolási rutinjukba. Különböző bőrtípusokra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is, de mindig ajánlott patch-tesztet végezni a nagyobb felületen való alkalmazás előtt.

Q: Hogyan kell ezt a krém-szérumot beépíteni a bőrápolási rutinba?
A: A legjobb, ha a bőr tisztítása és tonizálása/hámlasztása, valamint vízbázisú szérumok után alkalmazzuk, vékony réteget felvíve az érintett területekre vagy az egész arcra. Kövessük egy hidratálóval és nappal fényvédővel, mivel az azelainsav növelheti a bőr fényérzékenységét.

Q: Használható-e ez a formula más bőrápolási termékekkel együtt?
A: Igen, beépíthető a bőrápolási rutinba más hatóanyagokkal együtt. Azonban fontos elkerülni, hogy egyidejűleg erős hámlasztókat vagy retinoidokat tartalmazó termékekkel használjuk, hogy elkerüljük a túlhámlasztást vagy irritációt.

Q: Mennyi idő alatt láthatók az eredmények a kezelés használatától?
A: Az eredmények változhatnak az egyéni bőrproblémáktól és a használat rendszerességétől függően. Vannak akik néhány héten belül észrevehetik az akné és rosacea tüneteinek javulását, míg mások több hét vagy hónap alatt láthatják a hiperpigmentáció csökkenését és a bőrtónus kiegyenlítődését a rendszeres használat során.

Q: Vannak-e potenciális mellékhatások vagy óvintézkedések, amelyeket figyelembe kell venni?
A: Néhány felhasználó enyhe irritációt tapasztalhat. Fontos a patch-teszt elvégzése és a termék fokozatos bevezetése a bőrápolási rutinba, hogy minimalizáljuk a nemkívánatos reakciók kockázatát. Emellett, mint korábban említettük, elengedhetetlen, hogy nappal fényvédőt használjunk az azelainsavat tartalmazó termékek alkalmazása során, hogy megvédjük a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól.

Q: Ez a termék állatkísérlet-mentes és vegán?
A: Igen. A NERDS termékei nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így alkalmas vegánok számára. Ezen kívül állatkísérlet mentes márka vagyunk.

érdekesség

Az azelainsav, amely a formula fő aktív összetevője, olyan gabonákból származik, mint az árpa, a búza és a rozs. Kezdetben akne és rosacea kezelésére használták, de az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a bőrtónus világosítására és a hiperpigmentáció csökkentésére való képessége miatt. Érdekes módon az azelainsavat tanulmányozták az aknét okozó baktériumok növekedésének gátlására és a gyulladás csökkentésére való potenciálja miatt, így egyedülállóan sokoldalú összetevő a tisztább, ragyogóbb bőr eléréséhez.

összetevők (INCI)

Water/Aqua/Eau, Azelaic Acid, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Niacinamide, Polyglyceryl-6 Stearate, Glyceryl Strearate, Squalane, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Dimethicone, Polyglyceryl-6 Behenate, Xanthan Gum, Allantoin, Bisabolol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin

állatkísérlet-mentes

parabén mentes

vegán

100% illatmentes

nem-komedogén

magyar márka

Vélemények

„10% Azelainsav Krém-Szérum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    KOSARAM
    A kosarad üres. :(Vissza a Shopba